Haluatko toimia missiossa

Kuten parhaat juhlat, ei tämäkään tapahtumasarja synny ilman iloista valmistautumista, vaan sinunkin panostasi tarvitaan! Haluaisitko antaa auttavat kätesi kantoavuksi vai sykkiikö sydämesi kohtaamisille?

Apujoukkoihin pääset mukaan ottamalla yhteyttä Erkki Laineeseen (0400 143 255, erkki.laine@evl.fi).  Ole rohkea ja ota oma paikkasi; sinun panostasi tarvitaan!

Leipästen pussittajia ja jakajia tarvitaan!

Tänäkin vuonna mission vapaaehtoiset jalkautuvat Graaniin ja keskustaan jakamaan leipäsiä ja kutsumaan ihmisiä mukaan Mikkelimissioon.

Leipäsiä pussitetaan perjantaina 12.10. ja torstaina 18.10., ja niitä jaetaan lauantaina 13.10. ja perjantaina 19.10. Perjantaina 12.10. on pussituksen aluksi mukana myös Seppo Niemeläinen!

  • Ilmoittautuminen on päättynyt – kiitos kaikille vapaaehtoisille :)!

Näin helppoa se on!

Mikäli osallistuminen vielä jännittää sinua, katsohan alta esimerkkisuoritus leipästen pussituksesta. Helppoa kuin heinänteko! Ja kuten kuvasta näkyy, tiimi on täynnä iloa ja hymyä, joten senkään puolesta ei mukaan tulemista tarvitse jännittää yhtään. Ei siis muuta kuin ilmoittautumaan!

Helppo pikavinkki!

Haluaisitko tehdä jotain jo nyt? Tai mietitkö vielä, kuinka uskaltaisit tulla mukaan?

Tärkein missioon valmistava tuki on rukous. Voit esimerkiksi valita lähipiiristäsi viisi ihmistä, joita kannat rukouksin vuoden mittaan tai siunata kotikulmiasi iltalenkillä. Entä miltä tuntuisi aloittaa työpäivä siunaamalla työkavereita ja päivän aikana tapahtuvia kohtaamisia? Löytyisikö työyhteisöstä joku, jonka kanssa pitää vaikka lyhyt aamurukoushetki?

Liity mukaan mission rukousjoukkoihin, ole kutsumassa ystäväsi mukaan tapahtumiin ja rohkaise tuttaviasi tekemään samoin!