Mikkelimission jälkeen

Jäikö jotain löytymättä?

Mission jälkeenkin voit pohtia elämän ja uskon kiperiä kysymyksiä yhdessä muiden kanssa esimerkiksi seuraavissa pienryhmissä:

Alfakurssit

Alfassa käsitellään kristinuskon perusasioita leppoisassa ilmapiirissä luentojen ja keskustelujen kautta. Alfassa jokainen saa esittää kristinuskoon liittyvät vaikeatkin kysymyksensä ääneen. Alfa on suunniteltu erityisesti etsijöille ja hiljattain uskon löytäneille, mutta se sopii muillekin.

  • Tuomiokirkkoseurakunnassa yhteistyössä Kansanlähetyksen kanssa: Lähemäen seurakuntatalolla tiistaisin 17.10.-12.12. klo 18. Illmoittautumiset Kansanlähetyksen toimistolle, p. 015 225 990 (klo 9-14).
  • Vapaaseurakunnassa (Savilahdenkatu 26) keskiviikkoisin alkaen 18.10. klo 17.30-20. Tiedot ja ilmoittautumiset Sinikka Laineelle 16.10. mennessä, p. 0440 164 168 tai sinttu.laine@gmail.com.
  • Helluntaiseurakunnassa (Porrassalmenkatu 57) Café Ruken tiloissa torstaisin alkaen 19.10. klo 18. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Janne Blomerus, p. 040 513 8623.

Löytöretki aikuiseen uskoon

Pyöriikö mielessäsi kysymyksiä, joita olisi mukava pohtia porukalla? Löytöretki aikuiseen uskoon -pienryhmätoiminta voi olla juuri sinua varten! Löytöretkiryhmät kokoontuvat noin 2-3 viikon välein kahdeksi tunniksi kerrallaan. Ryhmissä keskustellaan kristinuskon kysymyksistä luontevasti ja luottamuksella.

Ryhmien oppaina toimivat ryhmänohjaajat ja papit. Ryhmiä on kaksi, joista toinen kokoontuu seurakuntakeskuksen aulakahviossa torstaisin alken 5.10. klo 18 ja toinen tuomiokirkon kryptassa tiistaisin alkaen 7.11. klo 18.

Ryhmän 1 yhteyshenkilönä toimii Eija Peura, p. 050 361 9125 ja Ryhmän 2 yhteyshenkilönä Hilveliisa Ukkonen, p. 0400 143 241. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu yhteyshenkilöiden kautta.

Lupa tuntea -ryhmä

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa aloittava sielunhoidollinen vertaistukiryhmä, jossa opetellaan puhumaan totta omista tunteista. Ryhmä kokoontuu sitoutuneesti ja luottamuksella 12 kertaa ja pienryhmässä (enintään kuusi henkeä) käytetään Mirja Sinkkosen ja Paula Tähtisen työkirjaa Lupa tuntea. Kirja hankitaan yhteistilauksella.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Outi Reponen, p. 0400 143 429.

Elämänkaariryhmä

Haluatko käydä läpi elämääsi turvallisessa pienryhmässä? Mahdollisuus siihen on tulossa. Elämänkaarityöskentely järjestetetään seurakuntakeskuksella peräkkäisinä lauantai- tai sunnuntaipäivinä alkaen tammi-helmikuussa 2018.

Elämänkaarityöskentelyyn liittyy lyhyt luento eri aiheista, kuten anteeksiantamus, jonka jälkeen on mahdollisuus jakaa asioita elämästään juuri niin paljon, kuin itse haluaa.

Työskentely tapahtuu luottamuksellisessa ilmapiirissä ja saat opastuksen oman elämänkaaren tekoon. Kokoontumiskertoja on yhtä monta kuin ryhmässä on osallistujia ja tapaamisten kesto on noin 2,5 tuntia.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Outi Reponen, p. 0400 143 429.

Yhdessä alkuun -kasvuryhmä Anttolassa

Anttolassa aloitetaan Mikkelimission tiimoilta uusi pienryhmä. Yhdessä alkuun -kasvuryhmä on vertaisryhmä, jossa voi ottaa uskon ensiaskeleita kristittynä kasvamiseen. Ryhmän vetäjät on kouluttanut missiovalmentaja Seppo Niemeläinen.

Ryhmä etenee Yhdessä alkuun -materiaalin pohjalta, jota käytettiin jo Billy Grahamin Suomeen tekemän mission jälkeen ja joka on todettu käytännössä hyvin toimivaksi.

Kasvuryhmässä käsitellään opetuslapsen ensiaskeleet, kasvu ja Kristukseen juurtuminen. Ryhmä ei ole raamattupiiri eikä rukouspiiri, vaan vertaisryhmä, niille, jotka haluavat kasvaa kristittynä.

Yhdessä alkuun -kasvuryhmään ei ole ennakkoilmoittautumista. Puolentoista tunnin kokoontumiset aloitetaan aina yhteisellä kahvittelulla. Ensimmäinen kokoontuminen on perjantaina 27.10. klo 13 kirkkoa vastapäätä (Mikkelintie 29) sijaitsevassa entisessä pappilassa. Jatkossa ryhmä kokoontuu aina parittomilla viikoilla.

Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi osallistunut Missio-tilaisuuksiin. Kasvu-ryhmään ovat tervetulleita myös ”epäilevät Tuomaat ja kyselevät Katrit”.