Ajatusten avuksi mission jälkeen

Jäikö jotain löytymättä?

Mission jälkeenkin voit pohtia elämän ja uskon kiperiä kysymyksiä yhdessä muiden kanssa esimerkiksi seuraavissa pienryhmissä:

Alfa-kurssit

Alfassa käsitellään kristinuskon perusasioita leppoisassa ilmapiirissä luentojen ja keskustelujen kautta. Alfassa jokainen saa esittää kristinuskoon liittyvät vaikeatkin kysymyksensä ääneen. Alfa on suunniteltu erityisesti etsijöille ja hiljattain uskon löytäneille, mutta se sopii muillekin.

Kysy lisätietoja seurakunnastasi!

Alfa-kurssi Mikkelin Vapaaseurakunnassa

Alfakurssi alkaa 31.10.2018 klo. 17:30 -20:00 Mikkelin Vapaaseurakunnassa, Savilahdenkatu 26. (käynti sisäpihan kautta alasaliin).

Alfa-kurssi kokoontuu yhtenä iltana viikossa, yhteensä 13 kertaa.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 14.10.2018 mennessä: Sinikka Laine, puhelin 044 0164 168, sähköposti sinttu.laine(at)gmail.com

Yhdessä alkuun -kasvuryhmä

Haluaisitko kasvaa kristittynä, mutta et tiedä, miten ottaa ensi askeleita Jeesuksen tuntemiseen? Sinua varten on Yhdessä alkuun -kasvuryhmä, jossa voit saada vertaistukea toisilta seurakunnan jäseniltä.

Kasvuryhmään ovat tervetulleita myös ”epäilevät Tuomaat ja kyselevät Kaisat”, jotka etsivät sisältöä elämäänsä. Ryhmään voi tulla mukaan parittomilla viikoilla perjantaisin klo 13.00-14.30 ilman ennakkoilmoittautumista.

Kokoontumiset aloitetaan 26.10. yhteisellä kahvi- ja teehetkellä, josta ei peritä mitään maksua. Paikka on Anneli Mäkisen koti Anttolan kirkkoa vastapäätä (Mikkelintie 29) ja starttina voi olla vaikkapa Mikkelimissio 20.- 21.10, mutta missioon osallistuminenkaan ei ole mikään kynnyskysymys.

Tervetuloa siis rohkeasti mukaan löytöretkelle kristittynä elämiseen!

Löytöretki aikuiseen uskoon

Pyöriikö mielessäsi kysymyksiä, joita olisi mukava pohtia porukalla? Löytöretki aikuiseen uskoon -pienryhmätoiminta voi olla juuri sinua varten! Löytöretkiryhmät kokoontuvat noin 2-3 viikon välein kahdeksi tunniksi kerrallaan. Ryhmissä keskustellaan kristinuskon kysymyksistä luontevasti ja luottamuksella.

Ryhmien oppaina toimivat ryhmänohjaajat ja papit. Syksyn ryhmän alkamisesta lisätietoa Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan nettisivuilta.